Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oogstfeest – uitverkocht!

16 september 2023 @ 18:00 - 21:00

Kom je mee-eten met ons Oogstdiner op 16 september? – Uitverkocht!

Er wordt een vegetarisch 3 gangen diner bereid door Esther van Leeuwen van “Smaak van de Waard” uit de Foodunion, met zoveel mogelijk producten uit eigen tuin. Ook hebben we bier van Kaapse Brouwers en wijn van Wijnwerk. Een uniek diner!
Kom je ook?

Kosten: € 30,- (excl. drank).
Aanmelden kan niet meer want dit event is uitverkocht.

Wees er snel bij want er zijn max. 30 plaatsen!

Naast de 30 plaatsen geven we ook 10 plaatsen weg aan onze vrijwilligers. Totaal zullen er dus 40 mensen aanschuiven voor dit bijzondere diner in onze Voedseltuin.

Meer over de Oogstdiners
Naast het diner in onze tuin, zijn er ook andere tuinen die een diner organiseren, zoals de Tuinderij de Stadsboerin en Volkstuinvereniging Eigen Hof. Het doel van de oogstdiners is om lokaal, seizoensgebonden en natuurinclusief voedsel in de schijnwerper te zetten, onder het motto ‘Het nieuwe normaal? Wij eten lokaal’. Voedsel dat geproduceerd is in en rond Rotterdam en dat tegelijkertijd de biodiversiteit hier en elders stimuleert.

De oogstdiners komen voort uit een samenwerking tussen Rotterdam de boer op (RDBO) van Natuurmonumenten en de Werkgroep Nationaal Park Rotterdam van Groen010.

 

Vrijwilligers gezocht!

Voor dit evenement zoeken we ook nog vrijwilligers die helpen met bedienen, koken, groente snijden enz. Vind je het leuk om mee te helpen, laat het weten aub via info@voedseltuin.com

 

Gegevens

Datum:
16 september 2023
Tijd:
18:00 - 21:00