Zullen we vrienden worden?

De Voedseltuin Rotterdam is vrijwel volledig afhankelijk van giften en donaties van fondsen en bedrijven. Iedere bijdrage is van harte welkom en wij zoeken nieuwe vrienden. Als Vriend draag je bij aan duurzame voedselproductie voor mensen met een kleine beurs en de ontwikkeling van een groene, gezonde oase in de stad. Uiteraard houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen, seizoensactiviteiten, workshops etc. en vieren we het jaarlijkse Oogstfeest*.Totaal


APPELtje voor de dorst
Voor € 26,40 per jaar (€ 2,20 per maand) ben je een Appeltje voor de dorst en draag je bij aan goed gereedschap.

Toffe PEER
Voor € 55,80 per jaar (€ 4,65 per maand) ben je een toffe Peer en draag je bij aan de inkoop van zaden en planten. Kom tussen juni en oktober naar de tuin en oogst een bosje kruiden of kies een plantje.

KERS op de taart
Voor € 126,00 per jaar (€ 10,50 per maand) ben je de Kers op de taart en draag je bij aan groene projecten op het gebied van gezondheid en duurzaamheid. Kom tussen juni en oktober naar de tuin en oogst een bosje kruiden en kies een plantje naar keuze. Én je bent speciale (=gratis) gast voor het jaarlijkse Oogstfeest*.

* Oogstfeest: Eén keer per jaar vieren we met alle Vrienden het Oogstfeest. Een gezellige bijeenkomst voor alle Vrienden van de Voedseltuin. Aan lange tafels genieten we van een hapje en een drankje en maak je kennis met vrijwilligers en andere Vrienden van de Voedseltuin.

NB: De afschrijving van je abonnementsgeld verschijnt op je afschrift als Stichting Mollie Payments. Nadat je hebt afgerekend met iDEAL, krijgt je direct via e-mail een bevestiging. Mollie is een Nederlands betaalsysteem en maakt gebruik van SEPA Incasso, het Europees systeem voor automatische incasso. Lees meer over Mollie op hun eigen website.

Geen berichten gevonden!