Donaties in tijd of kennis

NLDoet 2020, dec 2019, voedseltuin rotterdam, Oranje Fonds
Recept Frambozenazijn van Ditte

Vrijwilligerswerk

Er zijn vele mogelijkheden om jezelf in te zetten voor de Voedseltuin. We verwelkomen elke vrijwilliger. Het vrijwilligerswerk kan voor elke persoon op maat worden ingevuld en wij zorgen dat elke vrijwilliger de steun ontvangt die hij of zij nodig heeft.

Zonder vrijwilligers is het simpelweg onmogelijk voor de Voedseltuin om voldoende groente en fruit te leveren aan de voedselbank. Daarom is iedere vrijwilliger belangrijk voor ons.

De huidige groep vrijwilligers komt niet alleen uit de direct aanliggende wijken, maar uit heel Rotterdam en soms daarbuiten. De mensen zijn verschillend, de achtergronden, levenservaringen en kennis zijn verschillend. Dat maakt het samenwerken extra leuk en leerzaam. Groeien en bloeien geldt niet alleen voor de tuin, maar net zo goed voor de medewerkers. Het is een continu leerproces waarbij veel wordt gelachen.

Wil je als vrijwilliger tijd doneren of heb je veel kennis over Permacultuur die je wilt delen?

Wil je graag je talenten inzetten voor de Voedseltuin, bijvoorbeeld voor een paar uur, een dag, of voor een paar dagen in de week? Laat het ons weten! Ga naar onze contactpagina en stuur ons een berichtje. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Kijk ook eens onder het kopje VACATURES voor specifieke vacatures.

  • Tuinieren & oogsten
  • Houtbewerken & hekken vlechten
  • Administratie & ondersteuning
  • Communicatie & marketing
  • Jouw specialiteit?

Uiteraard ben je van harte welkom op de tuin als je eerst een kijkje wilt nemen!