Bio-Kultura nieuwe sponsor Voedseltuin Rotterdam

Hoi Voedseltuin-vrienden! We hebben iets moois te delen waar onze planten en al het bodemleven blij van gaan worden. Laat ons jullie voorstellen aan onze nieuwe sponsor met groene vingers en een liefde voor alles wat groeit en bloeit: Bio-Kultura!

Een groen familiebedrijf met hart voor de natuur

Achter Bio-Kultura schuilt een warme familie, waar alle leden samenwerken aan een groeiend en bloeiend bedrijf van biologische potgrond, tuinaarde en compost. Vader Jan begon zo’n 30 jaar geleden met een biologische kwekerij voor vaste planten genaamd Kwekerij van Houtum. Jan maakte daar zijn eigen compost. De diepgewortelde zorg en liefde voor de aarde groeide uiteindelijk uit tot Bio-Kultura.

Voedseltuin Rotterdam: Een plek van verbinding

Te midden van talloze goede doelen koos Bio-Kultura specifiek voor de Voedseltuin. Waarom? Omdat ze geloven in de kracht van voedseltuinen om niet alleen de natuur te helpen, maar ook om gemeenschappen te verbinden. Bij Voedseltuin Rotterdam krijgt iedereen de kans om te leren, te groeien en te oogsten. Bio-Kultura kent als geen ander het simpele geluk dat tuinieren en buiten zijn met zich meebrengt. Met het sponsoren van de tuin hopen ze bij te dragen aan dit stukje groen stukje paradijs in Rotterdam, dat zowel de aarde als de gemeenschap voedt.

We kijken uit naar de groene, vruchtbare samenwerking met Bio-Kultura