Adopteer een cirkel

Koppert Foundation, HIWA en het Architecten Collectief (Group A, de Urbanisten, Bekkering Adams, Nieman groep en hp architecten) gingen u voor.

De oogst van de Voedseltuin wordt gedoneerd aan cliënten van de Voedselbank in Rotterdam. Door de sponsoring van de cirkels kunnen wij zaaigoed, materialen en gereedschap aanschaffen. Sinds 2016 werken we met cirkels waarin wij tuinieren. Hier kunt u als bedrijf aan bijdragen.Bij adoptie komt uw naambordje in de cirkel. Zo is uw bijdrage herkenbaar en helpt u mee aan het produceren van vele kilo’s groente voor cliënten van de Voedselbank. Daarnaast zijn uw medewerkers als tegenprestatie welkom voor een bedrijfsuitje.
Heeft uw bedrijf interesse? Neem voor meer informatie contact op met Tineke van der Burg : 06 27370755Of stuur een mail naar: info@voedseltuin.com

Adopteer met uw bedrijf een cirkel in de Voedseltuin!


Stichting Job Dura en het Architecten Collectief (Group A, de Urbanisten, Bekkering Adams, Nieman groep en hp architecten) gingen u voor.

De oogst van de Voedseltuin wordt gedoneerd aan de Voedselbank Rotterdam. Door de sponsoring van de cirkels kunnen wij zaaigoed, materialen en gereedschap aanschaffen. Sinds 2016 werken we met cirkels waarin wij tuinieren. Deze moeten nog worden voorzien van een eigen compostbak en een lokale watervoorziening. Hier kunt u als bedrijf aan bijdragen.

Bij adoptie komt uw naambordje in de cirkel. Zo is uw bijdrage herkenbaar en helpt u mee aan het produceren van vele kilo’s groente voor de Voedselbank. Daarnaast zijn uw medewerkers als tegenprestatie welkom voor een bedrijfsuitje.

Heeft uw bedrijf interesse? Neem voor meer informatie contact op met Tineke van der Burg : 06-50974462.
Of stuur een mail naar: info@voedseltuin.com