Dankzij het Neyenburgh fonds kunnen we samen de stad sterker maken in een sociale en groene keten!


Voedseltuin Rotterdam, Tafelvanzeven, Wijkkeuken op Zuid, Pluspunt Rotterdam, Buitenplaats Brienenoord en Rotterdamse Munt gaan met elkaar in samenwerking om kwetsbare Rotterdammers een sterkere positie te geven op de Rotterdamse arbeidsmarkt. Voor dit initiatief hebben we een bijdrage ontvangen van het Neyenburgh fonds!

Met onze sociale en groene keten willen we de producten die handgemaakt zijn door bijzondere Rotterdammers in de spotlight zetten. Rotterdammers die zich, om tal van redenen, in een kwetsbare situatie bevinden en hun bijzondere verhaal meedragen in hun werk. Met de ontwikkeling van een eigen fair trade merk willen we de duurzame kwaliteiten van deze producten benadrukken én de afhankelijkheid van fondsen en subsidies in de keten verminderen.

 

Samen geloven wij in de kracht van gezonde voeding en een gezonde leefstijl voor iedereen. Elke stap in de voedselketen biedt mogelijkheden op onderwijs, sociale ontmoetingen, dagbesteding en werk. Op en top groen, gezond en circulair.

Uitreiking Neyenburgh Awards