Kom je mee-eten met ons Oogstdiner op 28 september?

Kom je mee-eten met ons Oogstdiner op 28 september? Er wordt een vegetarisch 3 gangen diner bereid door Yasmina Khababi van Fresh Table (Foodunion) met zo veel mogelijk producten uit eigen tuin. Ook hebben we bier van Kaapse Brouwers en wijn van Wijnwerk. Een uniek diner!

Het diner kost € 35,- (excl. drank).
Aanmelden kan via de website: www.voedseltuin.com/oogstdiner-2024 (vanaf 12 september)

Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt!

Je kunt je aanmelden vanaf 12 september. Totaal kunnen er 40 mensen aanschuiven bij dit bijzondere diner in onze Voedseltuin. Een aantal plaatsen is gereserveerd voor Vrienden van de Voedseltuin. De inschrijving sluit op 25 september.

Meer over de Oogstdiners
Naast het diner in onze tuin zijn er ook andere tuinen die een diner organiseren, zoals de Tuinderij de Stadsboerin, VTV de Zandweg, VTV Eigen Hof, wijktuin Carnisse en de Groene Oase (allemaal andere data in september). Het doel van de oogstdiners is om lokaal, seizoensgebonden en natuurinclusief voedsel in de schijnwerper te zetten, onder het motto ‘Het nieuwe normaal? Wij eten lokaal’. Voedsel dat geproduceerd is in en rond Rotterdam en dat tegelijkertijd de biodiversiteit hier en elders stimuleert.

De oogstdiners komen voort uit een samenwerking tussen Rotterdam de boer op (RDBO) van Natuurmonumenten en de Werkgroep Nationaal Park Rotterdam van Groen010.

Zie ook Ga je mee de boer op? van RDBO voor meer ideeën om dit najaar het boerenleven rondom Rotterdam te ruiken, proeven en beleven. Of ontdek meer evenementen in de agenda van Nationaal Park Rotterdam.