🌱🌻Bedankt voor het Stemmen!🌻🌱

Beste Voedseltuin vrienden

De Oranje Fonds Stem 10-daagse voor de Appeltjes van Oranje 2019 zit erop. We hebben 842 stemmen ontvangen. Heel erg bedankt dat jullie op ons gestemd hebben! Van de 40 genomineerde projecten hebben we daarmee de 26e plaats bereikt. Maar we zijn er nog niet…

Landelijke Finaledag
Op de Landelijke Finaledag op 24 januari 2019 presenteren 40 initiatieven zich aan elkaar en aan de vakjury. Ook wij, de Voedseltuin zijn dan uitgenodigd om een pitch te geven van vijf minuten. Het Oranje Fonds en de andere geselecteerde organisaties zijn publiek. Aan het eind van de dag wordt bepaald welke 10 initiatieven genomineerd zijn.

Ook wordt onder alle stemmers een prijs van €1.000,- verloot, die gaat naar de organisatie waar ze op gestemd hebben. Op 24 januari wordt de uitslag bekend gemaakt.

Werkbezoeken
De 10 genomineerden worden in februari bezocht door het Oranje Fonds. Op basis van alle verzamelde informatie kiest het bestuur van het Oranje Fonds in maart 2019 de drie winnaars. De prijs wordt uitgereikt op 23 mei door Koningin Máxima op Paleis Noordeinde.

Dus het word nog spannend! We houden jullie op de hoogte.

De link naar de uitslag