Voedseltuin Rotterdam doet mee aan de ‘Groene Vriend’ donatie-actie

Stichting Voedseltuin Rotterdam doet mee aan de Groene Vrienden campagne van innocent om geld in te zamelen voor de verruiming van de openingstijden. Met deze actie helpt innocent lokale, groene projecten een (financieel) duwtje in de rug geven. Alle flesjes hebben een label met unieke code. Met die code kunnen consumenten per gekocht sapje 25 cent doneren aan hun favoriete groene doel, zoals dus de Voedseltuin Rotterdam. De actie loopt nog tot 1 september 2021.

We hebben de donaties hard nodig voor de verruiming van de openingstijden. Door corona is de Voedseltuin nu alleen op doordeweekse ochtenden open van 9.00 uur tot 13.00 uur. Daar willen we graag 2 extra middagen aan toevoegen om nog meer vrijwilligers de kans geven te komen werken. Het geld zal gebruikt worden voor de begeleiding van de vrijwilligers. Hier is een totaalbedrag van € 10.000,-  voor nodig. De donatie die voortkomt uit de Groene Vrienden campagne is een mooie start om dit project te realiseren.

Doen jullie ook mee? Deel dit nieuws met vrienden, familie en kennissen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Voedseltuin Rotterdam via www.innocentgreenfriends.com/nl/voedseltuin-rotterdam.